Завжди подобався розкішнй дизайн інтер'єру, все продумано до деталей і в домі прекрасна атмосфера. Дуже хочеться і собі дизайнерський ремонт, але спочатку потрібно знайти хорошого майстра, можливо у кого є контакти і зможете поділитись, буду вдячна.
Дизайн інтер'єру
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22024-05-30 19:03:14
Можна промоніторити інформацію через гугл пошук, також почитати відгуки, завдяки яким можна обрати хороших майстрів, які доведуть вашу оселю до ладу і створять затишок і комфорт.
Поделиться32024-05-30 19:29:03
Завжди подобався розкішнй дизайн інтер'єру, все продумано до деталей і в домі прекрасна атмосфера. Дуже хочеться і собі дизайнерський ремонт, але спочатку потрібно знайти хорошого майстра, можливо у кого є контакти і зможете поділитись, буду вдячна.
Замовити безкоштовну консультацію можна в компанії https://rbk-kronos.lviv.ua/design-interior-lviv/ на сайті вказаний номер телефону для зв'язку. Замовляли в них взимку послугу ремонт під ключ, дуже задоволені і швидко виконали, в чітко обговорений термін. Давно мріяла про такий затишок і комфорт в оселі. Майстри виконують як чорнові роботи, так і капітальний ремонт під ключ, серед портфоліо можна вибрати вже готовий варіант та втілити його в реальність.
Поделиться42024-06-01 18:59:37
Моя квартира виглядає застарілою та потребує кардинальних змін, щоб відповідати сучасним стандартам. Я хочу повністю змінити планування та стиль, але боюся помилитися у виборі. Хто може порадити гарну студію дизайну інтер'єру?
Поделиться52024-06-01 19:02:18
Я давно відчувала, що в моєму житті потрібні зміни, і вирішила почати з дому. Наша квартира давно вимагала поновлення, і я спитала поради у подруги, вона сказала, що ця студія концептуального дизайну інтер'єрів втілила у реальність усе, що вона хотіла. Фахівці одразу ж зрозуміли, чого я бажаю, та запропонували кілька цікавих ідей. Я обрала стиль мінімалізм, тому що він відповідає моєму уявленню про сучасний та затишний простір. Результат перевершив усі очікування. Тепер кожен куточок квартири тішить око та створює відчуття гармонії.