Львів сьогодні

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Львів сьогодні » Тестовый форум » Потрібен гарний паркет

Потрібен гарний паркет

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Де, на вашу думку, найкраще вибирати паркет? Магазини, інтернет-магазини чи інші варіанти? Поділіться досвідом і розкажіть, на що варто звертати увагу при виборі, щоб отримати якісне покриття для підлоги.

0

2

Коли я робив ремонт у будинку, мені знайомі порадили інтернет-магазин виробника Світ Паркету https://svitparketu.com.ua/parket/ Там я купив якісний паркет дуже вигідно. Вони мають великий вибір і виробництво власної продукції, що забезпечує доступні ціни без шкоди для якості. Так що сміливо можу вам радити, заходьте та вибирайте, у них ви точно знайдете гідний варіант на свій смак!
https://svitparketu.com.ua/content/images/38/300x200e80nn0/yak-pereviryty-yakist-ukladannia-parketu-64014757469353.webp

0

3

Робили ремонт приміщення у ЖК Greenville Park Lviv, щодо купівлі дверей звернулися до фахівців Ладні двері. Ми розповіли про свої побажання, були запропоновані двері прихованого монтажу, замовили у санвузол приховані двері у двосторонньому виконанні - дзеркало та фарбування в наш колір RAL, а ще дуже сподобалися білі фарбовані двері у стилі AVANGARD із компланарним коробом, прихованими петлями та магнітними замками. Після ремонту залишилися дуже задоволені, тож рекомендую.
телефони продавців 0632332266; 0672332266

Отредактировано OSTIUM VENDITION (2023-10-11 18:13:34)

0

4

Так, прочитал конечно, но остались вопросы, что тут сказать - надо гуглить

0

5

Якщо Ви вирішили зупинитися на традиційному вигляді дверей з наличниками, то нинішня мода і тут вас не залишить - це білі двері. Такі двері можуть бути у стилі ПРОВАНС та у стилі Авангард. Стиль Прованс - це класичний варіант дверних полотен з можливістю підкреслити індивідуальність шляхом нанесення патини або ефекту штучного старіння. Дверні полотна в стилі Авангард (хай-тек, модерн) можуть йти у поєднанні з компланарними наличниками, петлями прихованого монтажу, магнітними міжкімнатними механізмами. Двері можуть мати алюмінієві торці, можуть бути молдинги та вставки скла

0

Вы здесь » Львів сьогодні » Тестовый форум » Потрібен гарний паркет